Co má společného Fénix a start podnikání?

Image

V rámci řízené vizualizace Cesta vnitřního hrdiny jsem se setkala s jednou pozoruhodnou dámou, která si přála rozmotat myšlenky na téma “Jak začít se svým podnikáním”. Profesorka češtiny, mající plné zuby výuky přes monitor, s jasnou vizí svých silných stránek i konkrétní představou o službě, kterou chtěla nabídnout lidem. Na jejím startovním políčku ovšem ležel neviditelný, ale obrovský balvan, bránící se pojmenování a odstranění.

Naše společná cesta začala v podvědomí setkáním s bytostí, představující vnitřního hrdinu. Následně jsme zkoumaly jeho vlastnosti, schopnosti, zbraně či kouzla, která má k dispozici. Zjišťovaly jsme, co se od svého vnitřního hrdiny může naučit, čím ji může podpořit nebo co naopak potřebuje od ní, a co vlastně jeho schopnosti a výbava, kterou má k dispozici, představují v reálném životě.

Paní profesorka překvapila sama sebe objevem bájného Fénixe. Téma opakované sebedestrukce a znovuzrození ji zavedlo hluboko do dětských vzpomínek, rodinných vazeb a neuvědomělých zátěží, které se podařilo během setkání odhalit, přijmout a doslova sejmout z ramen. Zdánlivě nesouvisející téma pomohlo klientce uvolnit dávno zapomenutá pouta a bloky a spustilo lavinu událostí.

Sama paní Pavla k tomu napsala: „Na začátku mi Mája přiblížila, co se bude dít a ujistila mě, že vše bude probíhat bezpečně a nemusím dělat nic, co nechci. Opravdu jsem celou dobu vnímala její bezpečné a laskavé vedení. Díky této cestě se můžete potkat s vnitřním hrdinou v sobě, i když se bojíte, že tam na vás žádný nečeká a taky toho, co o sobě zjistíte.

Po tomto dobrodružství budete cítit lehkost, radost a spoustu energie. Alespoň já jsem to tak měla. A taky ve mně zůstal pocit, že zvládnu všechny překážky. Dobrou náladu a energii jsem měla celý den. A jakkoli nepravděpodobné mi to přišlo (protože celé to dobrodružství se toho tématu, které jsem potřebovala vyřešit, vlastně netýkalo), za pár dní mě napadly věci, které můžu udělat. Ale nejen to – já jsem je teď skutečně začala realizovat, přestože jsem předtím byla x měsíců na mrtvém bodě.“ A mohu potvrdit, že o nové práci paní Pavly je slyšet čím dál víc a pouští se odvážně do nových plánů.

Co setkání, to jiný příběh. Chcete taky zjistit, jaký je ten váš vnitřní hrdina a s čím vám zrovna teď může pomoci? Dejte mi o sobě vědět. Těším se na společné dobrodružství.

Napadlo vás něco k příběhu? 

napište mi

Nebo se přihlaste k odběru novinek